06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Útvonalak

Szállítási területünk kiterjed teljes Magyarország és Olaszország területére.
Heti három alkalommal indulnak teherautónk amik az alul feltüntetett útvonalon mozognak. Az autók a felrakodástól számított két napon belül érkeznek az áru végcéljához. Amennyiben In-Time fuvart kér akár 24 órán belül is kézbesíteni tudjuk áruját vagy csomagját. 
Az alábbi útvonalak fixek és az autók menetrendszerűen indulnak fix és jó áron heti 3 alkalommal
Indulás
Budapest (Rakodás egész Magyarországon) 
Célállomások:
Verona – Parma – Modena – Bologna – Firenze – Prato – Pistoia – Livorno (Lerakodás lehetséges egész Olaszország területén) 

In-Time szolgálatás  Fel-lerakodás az egész Európai Unió területén nem csak Olaszországban. 

Kapcsolat

Áruszállítás Padova – Firenze- Bologna útvonalon!

ÁruszállításÁruszállítás Padova – Firenze- Bologna útvonalon, megbízható vállalkozással időben megérkezhet az áru a célállomásra!

Ha áruszállításról van szó, a kereskedőknek fontos, hogy olyan szállítmányozással foglalkozó vállalkozást találjanak ehhez, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a határidőkre. A gyors és pontos szállítás pozitív képet fest az adott kereskedésről, így pedig a jövőben is szívesen kérnek be árut a cégtől. Amennyiben Ön még keresi a megbízható szolgáltatót ehhez, és külföldre szállíttatna, azon belül is Olaszországba, ismerkedjen meg vállalkozásunkkal!

Cégünk Padova – Firenze- Bologna útvonalon végez áruszállítást. Kereshet minket textil szállításértkész áru szállításért vagy autóalkatrész szállításért, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Tisztában vagyunk a pontosság és a határidők fontosságával, üzleti partnerei így hamar, a megbeszéltek szerint kaphatják kézhez az árut.

Ránk hosszú távon számíthat, így folyamatosan igénybe tudja venni szolgáltatásunkat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.