06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Csomagszállítás magánszemélyeknek

Olaszországi csomagszállítás magánszemélyeknek is megbízhatóan!

olaszországi csomagszállításAz olaszországi csomagszállítás megoldja minden gondját, ami a csomagküldéssel kapcsolatban eddig felmerült! Az Olaszországban élő rokonok, barátok már várják az ünnepi ajándékot? Fontos csomagot kell eljuttatnia egy olaszországi címre, méghozzá határidőre? Nem tud személyesen is ott lenni egy eseményen, de szeretne küldeni egy kis meglepetést a külföldön élőknek? Az olaszországi csomagszállítás magánszemélyeknek is elérhető szolgáltatás, méghozzá olyan, amiben nem fognak csalódni.

A külföldi csomagküldés nem szokatlan dolog, egyre több szolgáltatást lehet igénybe venni ezen a területen. Érdemes olyan céget megbízni, ami speciálisan az Önt érdeklő országba szállít. A specializálódott cégek előnye az, hogy már bejáratott útvonalaik, megbízható kapcsolataik, kiváló nyelvtudásuk és biztonságos rutinjuk van, ez igaz az olaszországi csomagszállításra is. Keressen minket bizalommal, ha Olaszország területére szeretne csomagot eljuttatni és nyugodtan ajánljon minket ismerőseinek is, hogy mindkét irányba zökkenőmentes legyen a csomagküldés!

Kapcsolat

Csomagszállítás magánszemélyeknek: válassza gyors szolgáltatásunkat!

Csomagszállítás magánszemélyeknekCsomagszállítás magánszemélyeknek, rövid határidővel, minőségi szolgáltatás keretein belül, nálunk nincs hosszú várakozás!

Ha olaszországi csomagküldésről van szó, az érintettek közül sokan szeretnének olyan szolgáltatót találni, ahol a minőség mellett a rövid határidőkre is odafigyelnek. Egyes esetekben nincs lehetőség arra, hogy az ügyfelek több napos várakozási idővel számoljanak, ugyanis olyan csomagról van szó, ami fontos a kint élő hozzátartozó számára. Amennyiben Ön is gyors szolgáltatást keres, válasszon bennünket, cégünk a csomagszállítást magánszemélyeknek is vállalja!

csomagszállítást magánszemélyek részére is rövid határidővel bztosítjuk, nálunk nem kell több napig várnia a küldemény átvételére és továbbítására. Járműveink napi szinten indulnak, ennek köszönhetően az Olaszországban élő hozzátartozók gyorsan hozzájuthatnak csomagjaikhoz. Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat cégünkről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.