06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Szolgáltatások

GYŰJTŐFUVAR
ÁRUSZÁLLÍTÁS
BIZTOSÍTÁS

Csomagszállítás Olaszország és Magyarország között

csomagszállításA csomagszállítás, illetve az áru szállítás olyan szolgáltatások, amikhez megbízható partnerre van szükség. Mindenki, akinek saját vállalkozása van, jól tudja, hogy mennyit ér, ha stabil háttér van mögötte. Ebbe a stabil háttérbe beletartoznak a kollégák, a csapat, amibe a külsős partnerek is beleteszik a munkájukat.

Az értékesítéssel foglalkozó cégeknek szinte kivétel nélkül szerződést kell kötniük olyan cégekkel is, amik a csomagszállítást végzik el a számukra. A csomagszállításra import vagy export áru szállítmányozásához is szükség lehet vagy mindkét esetben, felváltva, attól függően, hogy mire terjednek ki a cég tevékenységei.

Azoknak a cégeknek ajánljuk fel a nívós szolgáltatásainkat, akik Magyarország, Olaszország viszonylatban szeretnének csomagszállítást bonyolítani. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne új partnert erre a feladatra, nem elégedett a meglévővel vagy még nem talált az igényeit kiszolgáló cégre! A csomagszállítást minden körülmények között legjobb tudásunk szerint végezzük!

 

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.