06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Olasz csomagpont

Partnereink számára rendkívül sikeres az olasz Csomagpont szolgáltatásunk. Olaszországban működő sok internetes csomagküldő és webáruház (pl Amazon, Zalando stb…) nem vállal csomagszállítást magyarországi címre. Erre nyújtunk mi segítséget, úgy hogy az Olaszországban lévő telephelyünkön átvesszük az Önök által rendelt terméket, és természetesen, haza szállítjuk az ügyfeleink részére.

Csomagpont: 51100 Pistoia, Via Pratale 20/D – Varga/Della Calce

Olasz csomagpont szolgáltatással megkapja csomagját!

olaszországi csomagpontAz olaszországi csomagpont az internetes rendelés kényelmes megoldása. Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy az otthon kényelméből jussunk hozzá a kiszemelt, akár több ezer kilométerről érkező termékekhez is. Azonban nem minden webáruháznak van a világ minden pontjára futárszolgálata, csak meghatározott helyekre, országokba esetleg csak országon belül szállítanak.

Amennyiben Olaszországból rendel és szállításra van szüksége, vegye igénybe a szolgáltatásaikat olaszországi csomagpontokhoz! A cégünk rendszeresen indít csomagbegyűjtő utakat és szállít Olaszország, Magyarország viszonylatban csomagokat. A külföldi telephelyünkre irányított, megrendelt csomagot a kiérkezés után elindítjuk az eredeti megrendelőhöz, Önhöz és hamarosan megkapja egyenesen Olaszországból érkező küldeményét!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan terméket szeretne megrendelői, aminek külön kell intézni a szállítását! A csapatunk elmegy az olaszországi csomagpontokhoz, begyűjti a megrendeléseket és kiszállítja a címzetteknek késlekedés nélkül. A csomagküldés Olaszországba szintén elérhető szolgáltatásunk!

Kapcsolat

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.