06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Gyűjtőfuvar – Csomagszállítás

Gazdaságos szolgáltatás, amit heti 3szor induló teherautó mozog Budapest – Livorno – Budapest útvonalon. Az autók import-Export fuvart végeznek vállalkozások és csomagszállítást magánszemélyek részére.

Saját autóinkkal érintjük
Magyar útvonal:
Budapest – Székesfehérvár – Veszprém – Zalaegerszeg útvonalat és környékét

Olasz útvonal:
Verona – Parma – Modena – Bologna – Firenze – Prato – Pistoia – Livorno útvonal és környéke

Megbízható alvállalkozói hálózat segítségével, szolgáltatásunk lefedi az egész ország területét.

Kapcsolat

Csomagküldés Olaszországba: karácsony előtt is számíthat ránk!

csomagküldés OlaszországbaSokan nem tudják megoldani, hogy külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal tölthessék a karácsonyt. A jelenleg kialakult helyzetben különösen nehéz most utazni, hiszen az emberek folyamatosan korlátozásokba ütköznek. Ha már nem lehetnek együtt az ünnepen, egyesek szeretnék legalább az ajándékaikat kijuttatni szeretteiknek. Amennyiben Ön is meglepné Olaszországban élő hozzátartozóit karácsonykor, forduljon hozzánk bizalommal!

csomagküldés Olaszországba velünk könnyedén kivitelezhető, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Ránk ilyen nehéz helyzetekben is számíthat. Szolgáltatásunk gyors és megbízható, az ajándékok épségben megérkezhetnek a címzettekhez, így ebben a formában is örömet okozhat szeretteinek. A csomagküldést Olaszországba kedvező áron vállaljuk, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy meglephesse hozzátartozóit.

Juttassa el ajándékait biztonságosan, válasszon bennünket a csomagküldéshez Olaszországba! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Gyűjtőfuvar – csomagszállítás biztosítással

csomagszállításSzeretne egy, vagy akár több csomagot is eljuttatni Olaszországba, és szeretné, ha valóban meg is érkezne? Sajnos a postai szolgáltatások nem minden esetben megbízhatóak, ám létezik olyan csomagszállítási szolgáltatás, amelynek segítségével a küldemények nagy biztonsággal eljutnak a kijelölt célba: a gyűjtőfuvar Magyarország és Olaszország között, melyet cégünk biztosít ügyfelei számára!

gyűjtőfuvar Magyarország és Olaszország között rendszeres: hetente többször is indítunk teherautót ezen az útvonalon. A csomagszállításhoz biztosítás is tartozik, tehát még abban az esetben sem kell anyagi kártól tartania, ha a csomag esetleg megsérülne, vagy elveszne, ám ilyenre ritkán kerül sor, mivel szolgáltatásunkat a lehető legmagasabb biztonsági szinttel kínáljuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné a gyűjtőfuvart Magyarország és Olaszország között igénybe venni, illetve, ha kérdése lenne csomagszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyűjtőfuvar olaszországba – spóroljon Ön is a szállítási díjon!

gyűjtőfuvar OlaszországbaHa gyűjtőfuvar Olaszországba, akkor Atitalia Trans! Érdemes bennünket választania, hiszen hetente több alkalommal indítunk teherautót, amelybe az Ön csomagjai is beférnek!

A gyűjtőfuvar lényege, hogy kedvező áron lehet eljuttatni a kívánt árut, illetve akár magáncsomagokat is a célállomásra. Ha a hagyományos szállítmányozással, illetve a postai szolgáltatásokkal vetjük egybe, akkor látható, hogy a díja jelentősen alacsonyabb, de a szállítási ideje valamivel hosszabb. Az alacsony díj annak köszönhető, hogy a komplett szállítmány több megbízótól érkezik, így a szállítási költség többfelé oszlik el, a hosszabb időtartam pedig azért alakul így, mert a szállítmányt több ponton és többszöri megállással veszi fel a teherautó, így hosszabb az állási idő. Ennek ellenére nem kell lényegesen lassabb szállítással kalkulálni, mert a gyűjtőfuvar Olaszországba így sem tart tovább néhány napnál.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a gyűjtőfuvar Olaszországba, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyűjtőfuvarozás Olaszország és Magyarország között kedvező áron!

gyűjtőfuvar Olaszország és MagyarországModern világunkban sokszor van szükség nemzetközi csomagszállításra, ezért nagyon fontos, hogy olyan céget válasszunk ehhez, ami kedvező áron végzi a szolgáltatást. Ilyen, költséghatékony megoldás például az általunk végzett gyűjtőfuvar Olaszország és Magyarország között, aminek köszönhetően a csomagküldés ára kedvező, és megbízható alvállalkozóink segítségével a két ország teljes területét le tudjuk fedni.

Az alacsony ár mindig fontos, de kiemelt jelentőséggel bír, ha rendszeresen szükség van a nemzetközi csomagszállításra. Ha azonban úgy dönt, hogy igénybe veszi a gyűjtőfuvart Olaszország és Magyarország között, azzal rengeteget spórolhat, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a küldemények épségben és időben megérkeznek. Cégünk minden héten háromszor biztosítja a szolgáltatást, így egyetlen csomag sem késhet el.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné kihasználni a lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért a gyűjtőfuvarról Olaszország és Magyarország között! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésre a megadott elérhetőségeinken.

Csomagküldés Olaszországba: ránk hosszú távon számíthat!

Manapság sok itthon élő embernek van valamilyen kötődése Olaszországhoz. Egyeseknek rokonaik, barátaik élnek kint, másoknak pedig üzleti partnereik találhatók az országban. Bármelyik esetről is legyen szó, bizonyos időközönként az érintettek közül sokan szeretnének csomagot eljuttatni Olaszországba, azonban ezt kihívást jelent megvalósítani néha. Ha Önnek is gyakran van szüksége olyan szolgáltatásra, amivel könnyedén megvalósítható a csomagküldés Olaszországba, forduljon hozzánk bizalommal!

Velünk nem jelenthet kihívást a csomagküldés Olaszországba, ugyanis rugalmas feltételekkel, szinte bármikor el tudja juttatni küldeményét a célszemélyeknek. Gyűjtőfuvarunk heti három alkalommal gondoskodik arról, hogy az ügyfelek könnyedén elküldhessék csomagjaikat barátaiknak, rokonaiknak vagy üzleti partnereiknek. Szolgáltatásunkra hosszú távon számíthat, így a továbbiakban már nem kell megoldást keresnie ahhoz, hogy küldeményeit eljuttassa az országba.

Válasszon bennünket hosszú távon a csomagküldéshez Olaszországba! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kinek ajánlott az olasz gyűjtőfuvarozás igénybevétele?

Olaszországból szeretné megkapni a megrendelt szállítmányt vagy épp fordítva, saját áru exportját szeretné megbízhatóan megoldani? Az olasz gyűjtőfuvarozással kapcsolatos szolgáltatásainkban megbízhat és hosszú távon hagyatkozhat ránk, amennyiben színvonalas munkát biztosító partnert keres.

Az olasz gyűjtőfuvarozással kapcsolatos szolgáltatást elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szállítmány beérkezését, illetve célba juttatását fix időponthoz kötik vagy éppen ellenkezőleg, nem kell határidőhöz igazodniuk. Azoknak is ideális, akik fix címzetthez szállítank és fordítva, amihez költséghatékony megoldást keresnek. A fix időpont esetében egy pontosan indított olasz gyűjtőfuvarozás gond nélkül teljesíti a megbízást, így nem lesz probléma a késedelmet illetően. A gyűjtőfuvarozás jellegzetessége a hosszabb útvonal és szállítási idő, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes ezt a szállítási formát választani. Megfelelő időzítéssel és okos logisztikával minden szállítmány megérkezik oda és akkor, ahová és amikor kell.

Az olasz gyűjtőfuvarozásról kérjen bővebb felvilágosítást kollégáinktól elérhetőségeink egyikén!

Spórolja meg velünk az útiköltséget: vállalunk csomagküldést Olaszországból Magyarországra!

Olaszországban él, és vannak Magyarországon élő barátai, rokonai? Bizonyos időközönként szokott nekik hazaszállítani csomagokat? Mostanában is küldene csomagot, viszont megspórolná az útiköltséget? Ha a kérdésekre igennel válaszolt, segítünk, hogy költséghatékonyan juttassa el a csomagot hazánkba: vállalunk csomagküldést Olaszországból Magyarországra is!

Velünk sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb a csomagküldés Olaszországból Magyarországra. A benzinköltségének töredékéért szállítjuk ismerőseinek, rokonainak a küldeményeket. A csomagokat biztonságos körülmények között fuvarozzuk, és arra is odafigyelünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül megérkezzenek a kért címre a csomagok. Ha bennünket választ, rengeteg időt és energiát is megspórolhat.

Ha olasz finomságokat szeretne továbbítani, vagy egyedi kívánságokat teljesítene, válassza a csomagküldést Olaszországból Magyarországra! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Csomagküldés Olaszországba? Ránk számíthat!

Lassan itt a december, már csak néhány hét és karácsony van. Ilyenkor minden ember szeret a családjával lenni, ez az időszak ideális esetben az együtt töltött időről szól. Azonban napjainkban sajnos nagyon sokan élnek külföldön, távol mindenkitől, és előfordul, hogy bármennyire is szeretnének, nem tudnak hazalátogatni az ünnepekre. Szerencsére azonban megvan rá lehetőség, hogy itthonról is meglepjük őket. Az Ön családtagja a napfényes Itáliában él? Vegye fel velünk a kapcsolatot, ugyanis cégünk fő szolgáltatása a csomagküldés Olaszországba!

A karácsonyi csomagküldéssel Olaszországba még nincs elkésve, hiszen hetente háromszor indítunk teherautót a szállítmányokkal. Meglepné valamivel Milánóban, Firenzében vagy akár Rómában élő rokonát? Előttünk nincs akadály! Állítsa össze az ajándékát, mi pedig a lehető leghamarabb kézbesítjük neki.

Szeretne többet tudni szolgáltatásunkról? Keressen minket bizalommal, a csomagküldés Olaszországba kedvező feltételekkel elérhető!

Kapcsolat

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.