06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Biztosítás

Tudja a termékét biztos kézben. Az általunk szállított rakományokra ingyenes árubiztosítást nyújtunk 15.000.000 Ft. értékig Magyarország és Olaszország között Import-Export viszonylatban. Bízza a szállítmányát olyan emberekre akik otthon mozognak Olaszországban.

Kapcsolat

 

Árubiztosítás rakományszállítással kapcsolatban: ne bízza a véletlenre az áruszállítást!

árubiztosításManapság nagyon sokféle szolgáltatás érhető el a külföldi áruszállítással kapcsolatban. A kínálatból célszerű azt a vállalkozást kiválasztani, ahol nem feledkeznek meg az árubiztosításról, ugyanis ez jelentős anyagi kártól védi a megrendelőket. Amennyiben Ön Olaszországba szállíttatna rakományt, és szeretné biztos kezekben tudni a termékeit, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, az áruszállítás terén gondoskodunk a rakománybiztosításról is, 15.000.000 Ft-ig ingyenesen Magyarország és Olaszország között az import-export során. Ez a lehetőség segít abban, hogy Ön ne kerüljön anyagi hátrányba a sérült termékek miatt. Munkatársaink természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy az áruk biztonságban megérkezzenek, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem tudják elkerülni a baleseteket. Az árubiztosítással ezekre a szituációkra fel lehet készülni.

Bízza a legfelkészültebb csapatra az áruszállítást Olaszországba, és vegye bátran igénybe szolgáltatásunkat! Bővebb információkért keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Atitalia Trans Kft. 0630-9634563 atitalia@hotmail.hu IMPORT-EXPORT ÁRU ÉS CSOMAG SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG OLASZORSZÁG KÖZÖTT logo 1039 Budapest, Királyok útja 297.