06-30-963-4563 | atitalia@hotmail.hu

Áruszállítás

Belföldi és nemzetközi áruszállítás, Európa egész területén. Bővebb információkért és árajánlatért érdeklődjön megadott elérhetőségeink egyikén.

Olasz import-export szállítmányozás a jelen helyzetben is!

olasz import-export szállítmányozásA világ nagyot fordult az utóbbi hónapokban, ám nem állt meg teljesen: a kereskedelem továbbra is fontos része az életünknek, és ennek kiemelt szegmense a szállítmányozás. Annak ellenére, vagy éppen azért, mert Olaszországban voltak a koronavírus-járványnak a legkomolyabb következményei, asz olasz import-export szállítmányozás továbbra is üzemel.

Cégünk az olasz import-export szállítmányozást a jelen helyzetben is vállalja, amennyiben szükség van rá. Bármilyen árucikkről is legyen szó, a kívánt időben leszállítjuk azt a megrendelő kívánságai szerint, természetesen a biztonsági előírásokat maximálisan betartva. Nem kell aggódnia abban az esetben sem, ha Olaszországból szállíttat velünk valamit, mert a fertőtlenítést kiemelten fontosnak tartjuk a jelen helyzetben. Válasszon bennünket, amennyiben olasz import-export szállítmányozásra van szüksége!

Ha felkeltettük az érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

Kapcsolat

Nemzetközi áruszállítás cégek részére is kedvező áron!

A Napjainkban, az internet világának köszönhetően már bárki, bármit megrendelhet, akár a világ másik oldaláról is. Aki webáruházat működtet, annak érdemes ezt lehetővé tennie, és biztosítania, hogy a külföldi vásárlói is gyorsan, megbízhatóan kapják meg a megrendelt termékeket. Hogy ez hogyan lehetséges? Csakis úgy, ha egy nemzetközi áruszállításban tapasztalt céget bízunk meg a csomagok célba juttatásával.

Amennyiben Ön pont ilyet keres, a legjobb helyen jár! Cégünk Európa egész területén vállal nemzetközi áruszállítást, bárhonnan bárhová eljuttatjuk a küldeményeket. Mindezt rövid határidővel és kedvező áron végezzük, ezért érdemes kérnie ajánlatunkat, ha szeretné kiterjeszteni webáruháza kiszolgálási területét!

Keressen fel minket bizalommal a nemzetközi áruszállítással kapcsolatos részletekért, munkatársaink készséggel tájékoztatják mindenről! Ha megbízható cégre van szüksége a csomagszállításhoz, forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken még ma!

Sürgős küldeménye van? A megoldás az In Time fuvar Európa egész területén!

Modern világunkban már egyáltalán nem akadály akár a világ másik felére sem csomagot küldeni. Régen ez akár hónapokba is került volna, azonban napjainkban rövid idő alatt lehetséges a küldemény célba juttatása. Cégünk egyik fő tevékenysége az In Time fuvar Európa egész területén, azaz a sürgős, nemzetközi csomagszállítás.

Az In Time fuvar Európa egész területén lehetséges, bárhonnan bárhová a lehető legrövidebb időn belül visszük el a ránk bízott csomagot. Webáruházához érkezett egy sürgős megrendelés Olaszországból? Kiküldene valamit Németországban élő rokonának? Vagy épp Angliából szeretne valamit feladni Csehországba? Ránk bízhatja magát! Nagy tapasztalattal rendelkezünk In Time fuvarban Európa egész területén, ráadásul szolgáltatásunk kedvező áron elérhető!

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha szüksége lenne In Time fuvarra, Európa egész területén számíthat ránk! A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat